Ammónia szagú vizelet?
Sok minden okozhatja,mindenképp el kell menned orvoshoz,vizeletvizsgálat.
Okozhatja az elfogyasztott táplálék,de ,ha nem fogyasztasz elegendő vizet ,akkor tud nagyon ammóniás szagú lenni,mivel nagyon koncentrált a vizelet.Viszont a szörnyű szag emellett inkáb a kórokózók jelenlétére utal,bakteriális elszaporodásra a húgycsőben,ekkor előfordulhat gennyedzés is,bár konkrétan nem tudom mire kell gondolni a rozsdásodásnál.
"Ammónia szagú vizelet mindenképpen gennykeltő baktérium jelenlétét veti fel a vizeletben."
"A szúrós szagot azonban okozhatják fertőzés miatt jelen lévő baktériumok is, melyek hatására karbamidbomlás játszódik le. Ennek a folyamatnak a mellékterméke az ammónia, a kellemetlen szagú gáz. A kellemetlen szagú vizelet hátterében leggyakrabban bakteriális fertőzés áll, különösen nők esetében, akik hajlamosabbak a felfázásra."
a vizelet alapbol ammonia szagu (amikor eloszor ereztem fodrasznal nem ertettem miert van ilyen h.gyszag a szalonban)
viszont nem extrem mertekben, es nem kene a fehernemudon erzodjon, ha rendesen torlod. mindenkepp menj el nogyogyaszhoz, urologushoz, ha tudsz maganba, ott korultekintobben kivizsgalnak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!