A fogamzásgátló(drovelis) mitől véd?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Pénteken jött meg a mentsruációm és már aznap el is kezdtem szedni a tablettákat. A doki azt mondta, hogy a menstruáció 3.napján kezdjem el szedni és már attól is védett vagyok, de én az első naptól kezdtem el, ami remélem nem baj. Az 5.napon nem védekeztünk a barátommal, szerintetek lehet belőle baj? Mert valahol meg azt olvasom, hogy nem vagyok védett még az első hétben.2021. szept. 28. 18:19
2/5 anonim válasza:
A fogamzásgátló meglepő módon attól véd, hogy ne legyél terhes :D
4/5 anonim válasza:
A drovelis egy teljesen új fogamzásgátló tabletta. Alig néhány hónapja van forgalomban. Nekem is azt az informàciót mondta a doki, hogy az első naptól kezdve véd. Egyébként nekem a mensi első napján kellett kezdeni. Aztán olyannyira véd, hogy nem állt el a vérzésem 2 hónapig. Miután abbahagytam még 1 hetet kellett várnom, hogy elmúljon a vérzés.
Köszönöm szèpen, nem leszek tovább kísérleti alany ennek az új fogi gátlónak a tesztelésében!!!
5/5 anonim válasza:
Igen lehet baj. Minimum 1 hét védekezés mellette, de általában 1 hónapot javasolnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!