5 forintos nagyságú hólyagok vannak a nagy ajkaimon?!
Mitől lehet? A betét kicsaphatja? Tegnap este és ma reggel volt bent egy eüg. betét(naturella) , mert lassan meg kell jönnie a menszeszemnek, és kerültem a kínos helyzeteket.
Az okozhat olyan hólyagot ami hasonlít a vízhólyagra? Nem tudom ez micsoda, hogy ez vízhólyag-e...
Vagy a borotva okozhat ilyet?
2 napja borotválkoztam, de soha nem jártam így, felül a szemérem dombon csináltam egy kisebb vágást, de annak köze nincsen a szemérem ajkaimhoz.
Mit csináljak vele, hogy kevésbé fájjon?
Mi okozza? Mit hanyagoljak?
17l
Hát nem is kellemes, nyomja a bugyi.
Pontosítok, 2 db hólyag van, egy jobbról és egy balról.
Szerintem is doki. A borotválás és betét ilyet soha nem okozott nekem és nem is hallottam róla, hogy okozhat. A naturella ha jól emlékszem illatosított, az nem a legjobb, de szerintem az se okozhat ilyet.
Szóval irány holnap a doki, az a biztos, főleg, hogy fáj is.
Herpesz holyagos. De az pokolian faj. Nem kell szex hozza, de nem az ajakherpesz, a nemi szervek mellett torzson, haton, sok helyen megjelenhet. Ha az, a kezeddel atviheted mas testreszre es mas emberre is.
Mindenkepp orvos, hogy mi ez. Es herpeszre egy gyogyszerkurat kell szedni.
Nem szégyen orvoshoz menni, inkább a doki, minthogy elfertőződjön és még nagyobb baj legyen vagy átragaszd másra is :/ Ne legyél felelőtlen, ez nem játék. A dokinak ez a munkája, nem kell tőle félni. Kérd meg anyukádat vagy párodat vagy barátnődet, hogy kísérjen el (ha szüleidtől szégyelled, akkor nekik ne szólj, viszont ha anyukád elkapja tőled, akkor még cikibb a dolog - jobb szólnineki is, hogy vigyázzon és külön mossa a dolgaidat).
Itt úgysem fogunk tudni neked bővebben segíteni, gyógyszert is a doki tud felírni. Hidd el, jobb most menni, mint húzni az időt és akkor viszont jogosan szid meg a doki is, hogy miért nem jöttel hamarabb - na az már tényleg ciki. Így könnyebb lesz orvosolni is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!