Mestruáció előtti rosszullét, hasmenés normális?
Figyelt kérdés
Holnap kell megjönnie, és ma már mióta felkeltem és elindultam vásárolni, azóta rajtam van a nyomottság, tompa fejfájás, erőtlenség, ráadásul előbb, mikor hazaértem, ment is a hasam kicsit. Ez normális? Mit tudok tenni ellene? Vitaminokat szedek rendszeresen, magnézium, c, d vitamin, kalcium.2021. szept. 26. 09:17
11/16 anonim válasza:
Nincs aranyerem(vagy legalàbbis nem tudok róla), egyszerűen annyira görcsölök, hogy valahogy oda sugárzik át az egész fájdalom. :\
12/16 anonim válasza:
Uh :( nagyon sajnálom.Orvossal beszéltél már erről?
13/16 A kérdező kommentje:
Meg is jött reggel ahogy vártam. Mostanra olyan görcseim vannak hogy rámegy a gyomromra és émelygek. Van valami bevált módszeretek erre? Sajnos emetofóbiám van azaz hányásfóbia, és szeretném megelőzni.
2021. szept. 27. 20:01
14/16 anonim válasza:
Nekem is ma reggel jött meg :D
Gyógyszereket bevettem, körbetekertem magam melegítőpárnával és felveszem a menszeszpózomat.
Hányingerre esetleg vegyél be ilyen gyömbéres tablettát, az jó ellene, vagy esetleg ha van isopropyl alapú kézfertőtlenítő, akkor azt is szagolgathatod, jó a hányinger ellen. :)
16/16 anonim válasza:
Uhh akkor futás volt haza fele???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!