Mi lehet a gond? Mit tehetek ez ellen?
Szóval az a helyzet, hogy pár órája, néha-néha alhasi "szúrkálást" vagy inkább nyomást érzek, mintha kívülről nyomnám a hasamat az ujjammal (köldök alatt kb 4-5 centivel bal oldalon). Fájdalomnak nem mondanám, de egy picit kellemetlen. Orvoshoz csak holnap tudok menni. Mi lehet a baj? Illetve mivel enyhíthetném? Eléggé be vagyok tojva, hogy nagy baj van :( Ha esetleg nőgyógyászati dologra gondoltok, a menstruációmmal eddig nem volt probléma általában szabályos 27-28 napos ciklusaim vannak 4-5 napos vérzéssel. Már nem vagyok szűz, de védekezünk rendszeresen (gumival). Köszönöm ha valaki segít!
20/L
Köszönöm a válaszokat.
Megnéztem a tüneteit a petefészek-gyulladásnak, de nekem csak ez a "nyomás" szúrkálás van, akkor is lehet gyulladás ha a többi tünet nem jelentkezett?
Köszönöm aranyos vagy, hogy válaszoltál.
Ha teszek rá melegvizes palackot meg iszok kamilla+cickafarkfű teát hülyeséget csinálok? Vagy inkább ne csináljak semmit holnapig?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!