Megváltozott a menstruációm és nem tudom mit csináljak?
Figyelt kérdés
Szóval már 20 éves vagyok és eddig soha semmi bajom nem volt a menstruációmmal. 16 éves koromban rendesen beállt és azóta szinte órára pontosan mindig megjött 28 naponta. Aztán megkaptam a covid oltást. Csakis ezzel tudom magyarázni mert semmi más nem változott se a napi mozgásomba, se az étrendemben, nem élek nemi életet és nem szedek új gyógyszereket se csak azokat amiket eddig is szedtem pl a vashiányomra. Mióta az oltást megkaptam a menstruációm első napján belazasodok, lezsibbad a lábam, de úgy hogy ráállni is kellemetlen, rosszul vagyok napokig, de a megszokott vérzésem szinte alig jelentkezik, vagy amit mégjobban bírok amikor az első nap megjön, a második nap kimarad a harmadikon pedig úgy ömlik belőlem hogy mindent átvérzek. A ciklusom is rendszertelen lett. Eddig a menstruációm 7 napos volt, most jobb esetben 3 vagy 5 rosszabb esetbe 8 vagy 9. Ezek után pedig körülbelül 16 naponta jön meg. Tampont azóta nem is tudok használni mert úgy összeszükűlt minden ott lent, hogy nem bírom berakni. Teljesen ki vagyok miatta borulva. Mondtam is anyának, hogy valami baj van velem és hogy el szeretnék menni egy nőgyógyászhoz, de ő mindig lebeszél róla. Nem tudom hogy mit tegyek ezért fordulok az internethez. Tudom hogy el kellene mennem nőgyógyászhoz, de nem tudom, hogy mikorra kapnék időpontot úgyhogy itt teszem fel a kérdést hátha egy hozzáértő ember tud segíteni. Vagy valaki aki volt hasonló helyzetben. A válaszokat előre is köszönöm.2021. szept. 20. 13:57
11/11 anonim válasza:
Mármint azt kaptam meg hogy miért nem vagyok beoltva
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!