Minek a tünete lehet ez?
Meg kell említenem, hogy én (F/35) párom nevében írok (N/42). Nem mer és... nos mindegy. Próbálom leírni a problémát, amennyire Tudom. Női probléma, mert intim helyen van.
Bő egy hete párom merősen megfázott, így az orvos anti-biotikumot és gyulladáscsökkentőt írt fel. Hétfőn érezte a vagináján, hogy nagyon száraz és erősödő viszketést tapasztalt. A gyógyszerre mellékhatásai közölt szerepelt lehetséges mellékhatásként, mégse hagyott fel csak másnap vele. A háziorvost se merte fel hívni. A belső combján a szőrtüszők be vannak gyulladva, mintha kiütés lenne, de nem az, mert mindegyikek egy szőrszálhoz vezethető. Itt és a csiklónál vörös, enyhén duzzadt. De a viszketést csak a csiklónál érzi, de nem állandó jelleggel.
Két napja a gyógyszerész Gentamicin-wagner kenőcsöt ajánlott, azt mondta 2-3 nap múlva nem enyhül forduljon orvoshoz.
A párom a probléma forrása végett szörnyen zavarban és félek nem tudom elráncigálni az orvoshoz. Szerencsére van egy barátnője akivel tud beszélni ilyenekről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!