Miért aggasztó, hogy érzem, hogy mikor ovulálok?
Figyelt kérdés
Nőgyógyásszal egyeztetem, teherbeesés miatt, és amikor mondtam neki, hogy pontosan tudom, hogy mikor van tüszőrepedésem, akkor azt mondta, hogy emiatt jobban aggódik, mint amiatt, hogy még nem sikerült a baba. (Az lh tesztek is megerősítik, hogy tényleg akkor van, amikor érzem). Tényleg gondot jelez, ha még nem szültem, és érzem ezt?
24N
2021. szept. 16. 15:34
1/3 anonim válasza:
Nem jelent semmi gondot. Inkább arra gondolt, hogy túlparázod, főleg 24 évesen.
2/3 A kérdező kommentje:
Mit parázok túl? Lassan 1 éve próbálkozunk, és nem segít, hogy a ciklusom 21-32 nap között váltakozik. De szerinte ilyen fiatalon, így hogy még nem szültem, nem kéne éreznem.
Engem ez a része érdekelt volna, és nem az, hogy mit gondolok túl 24 évesen vagy sem mások szerint.
2021. szept. 16. 15:41
3/3 anonim válasza:
Én is megéreztem a terhesség előtt is. Ezen szerintem ne izgulj! Meg nem értem miért probléma, legalább tudtam mikor kell cselekedni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!