Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Fogamzásgátló abbahagyása...

Fogamzásgátló abbahagyása után mennyi idő után eshetek teherbe?

Figyelt kérdés
Már több éve szedek fogamzásgátlót de 2 éve szedem a Belarát,még egy teljes levél meg erre a hétre van gyógyszerem.Ha eszt még beszedem és utána abbahagyom akkor van rá esélyem hogy karácsonyig teherbe essek?Mikor van a legnagyobb esélyem hogy teherbe essek?Mert hallottam olyat hogy ha abbahagyom a gyógyszert akkor még 3 hónap védettségem van,de olyat is hallottam hogy abbahagyás után 2-3 hónapba van rá a legnagyobb esély hogy teherbe essek?!Kérlek csak normális válaszokat írjatok!Köszönöm
2010. aug. 31. 13:05
 1/5 anonim ***** válasza:

rám anyukám 8 hónapot várt,de már hallottam olyat is,hogy valaki egy hónap után terhes lett.

Állítólag tényleg nagyobb az esély az első 2-3 hónapban,mert ilyenkor több petesejt érik.

2010. aug. 31. 13:08
 2/5 anonim ***** válasza:
Amint abbahagyod a levelet gyakorlatilag bármikor van esély a teherbeesésre. Viszont érdemes megvárni az első igazi menstruációt (ami ugye 1 hónapot jelent), hogy kitisztuljon a gyógyszer. Szóval karácsonyig van esély a teherbeesésre, de mindenképp várj egy hónapot :)
2010. aug. 31. 13:10
 3/5 anonim ***** válasza:
Én azonnal teherbe estem.
2010. aug. 31. 13:28
 4/5 anonim ***** válasza:
1-3 hónap gyógyszermentességet ajánlanak az orvosok, hogy kitisztuljon. ennek ellenére minden esélyed megvan akár az azonnali teherbeesésre. a magzat nem fog károsodni tőle.
2010. aug. 31. 13:31
 5/5 anonim ***** válasza:
Nekem 3 hónap szünetet mondott az orvos.
2010. aug. 31. 14:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!