Milyen az első nőgyógyászati vizsgálat? Fájni fog?
Figyelt kérdés
Már három éve mióta megvan azóta abba az öt napban annyira fáj hogy nem tudok megmozdulni.
Egyfolytában hányok meg volt hogy már mikor megjött már akkor össze estem olyan rosszul voltam.
Nagyon rossz érzés és nem hat semmi sem ,azt mondják hogy (a Flectorpor a algoflex M és a cataflam a legerősebbek de ezek sem segitenek. Már olyan is volt hogy csak a szüleim be vitték sürgősségire és ott adtak egy injekciót és csak az segített.Öt percre legalább fél tudtam állni és letettem a hánytálat.
De most sokan mondták hogy menjek el nőgyógyászhoz de nem tudom mi lessz. És egyben félek is hogy mit fog mondani. Mert nem csak ez a problémán hanem be is gyulladt ott lent és azt hiszem nem csak kívülről mert nagyon fáj.
2021. szept. 14. 22:38
21/23 A kérdező kommentje:
Lehet,még nem tudom de a kacsa az biztos hogy kellemetlen, nekem még egy kicsit fájt is
2021. szept. 15. 15:08
22/23 anonim válasza:
Szerintem is a kacsa a legkellemetlenebb része az egésznek :) ugyes vagy, meglasd jobb lesz utana!
23/23 A kérdező kommentje:
Hát remélem hogy jobb lesz.
2021. szept. 15. 17:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!