Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Terhesség, vagy valami betegség?

Terhesség, vagy valami betegség?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Körülbelül egy hónapja fáj az alhasam. Vagyis inkább izomláz szerű feszülő érzés, pedig nem is sportolok. Szeptember elsején jött volna meg a menstruációm (körülbelúl 1 hétig tart és erős), de helyette 3 napi pár millis barna folyás volt. Azt hittem terhes vagyok, csináltam egy tesztet miután elmúlt, de negatív.

11-én pisiltem, és szúrt, fájt mintha felfáztam volna, de mellette vér jött a hüvelyemből. A tisztasági betétem nem olyan, csak pisiléskor. Azóta folyamatosan ha pisilek, vérzek is mellette, és nem olyan szúró érzés, hanem fájdalmas és már ordítani tudnék.

Azóta folyamatosan fáj az alhasam és még a derekam is néha 10-10 percre megfájdul. Ciszták is vannak a petefészkemben, valaki járt már hasonlóan?? Mit tett??

Orvoshoz csak jövőhéten tudok menni, kérlek azt a választ mellőzzétek.

2021. szept. 14. 18:24
 1/8 anonim ***** válasza:
76%
Ez inkább vesekő lesz, ami elindult lefelé. Menj el urulogushoz, nekem is ilyen volt és iszonyatosan fájt.
2021. szept. 14. 18:42
 2/8 A kérdező kommentje:
Vesekő? Jézusom erre nem is gondoltam!
2021. szept. 14. 18:54
 3/8 A kérdező kommentje:
Elnézést, elfelejtettem odaírni, hogy a hüvelyemből jön a vér.
2021. szept. 14. 18:58
 4/8 anonim ***** válasza:
Ja, akkor viszont lehet a ciszták okozzák a bajt. Első vagyok, bocsi, azt hittem a húgycsövedből jön a vér. A ciszták viszont kifakadhattak és ez okozhat vérzést es menzesz kimaradást is.
2021. szept. 14. 19:04
 5/8 A kérdező kommentje:
És ez mennyire súlyos? Műteni kell??
2021. szept. 14. 19:32
 6/8 anonim ***** válasza:
Ez nagyon sok mindentől függ... van, hogy felszívódnak a ciszták, de lehet komolyabb is, akkor laparoszkóppal szedik ki. Ez egy kisműtét, nagyon pici heg marad utána és gyors a felépülés. Persze többet és biztosat az orvos fog tudni mondani, amit írtál is, hogy jövő héten mész..
2021. szept. 14. 19:41
 7/8 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszaidat!
2021. szept. 14. 19:43
 8/8 anonim ***** válasza:
Nagyon szívesen, jobbulást kívánok! Őszintén remélem, hogy minden rendben lesz!
2021. szept. 14. 19:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!