Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Megjött a menstruáció nem...

Megjött a menstruáció nem elöszőr segits légyszives kérdöjel disznek?

Figyelt kérdés
Nos az lenne a gondom h áprilisban megjött és utána mindig megjöt c sak késett az elsőt elmondtam anyukámnak a többit nem és most augusztusban megszolal hogy hogy hogy nem jött meg a második azt mondtam nem tudom anya erre h már megjöhetne.... de közben ő vett nekem betétet betéttartot és megtaláltam mert első alkalomnál mondta h fog venni meg minden és h most megjött és hogy modnjam el szerintetek vagy ne mondjam el? betétem az van megminden de gondolom neki jobb lenne ha elmondanám mert megnyugodna h nicns semmi baj de akkora gyáva vagyok elég az ha oda megyek és azt mondom h anya megjött ?! és akk gondolom oda adja a csomagot amit már elrejtett a fürdőszobában megminden na segitsetek légyszives köszönöm szépen elöre is a válaszokat 14/L
2010. aug. 31. 12:40
 1/7 A kérdező kommentje:
szerintem hnap mondom meg h ne legyen ciki egész délelött inkább addigra én sem érzem cikinek ha reggel azt mondom megjött és ad betétet és akk csak délután leszünk eggyütt és nekem nem olyan ciki tudom nagyon gáz vagyok h nem bizoma z anyámban pedig angyon rendes imádom is meg midnen és fiatal szal nem az h azért nem modnom el meg az oszt társaim is vele beszélnek meg midnent nem a saját anyjukkal szal szerintetek jo ha hnap reggel modnom meg ?
2010. aug. 31. 12:44
 2/7 anonim ***** válasza:

Hoppá, picit sok.

Ha az 1.-t megmondtad, miért parázol a többitől?

ELmondod: Anya, 2.-ára is megjött.

Ennyi.

2010. aug. 31. 12:53
 3/7 anonim ***** válasza:

Szaerintem mond meg neki, hogy már Április óta meg volt a menszid, és hogy megjött.

Szerintem ma is nyugodtan megmondhatod neki. Ne szégyeld.

Nekem már majdnem két éve van meg, de azóta is anyum tudja minden hónapban, hogy mikor van meg, én nem szégyelem, ezen a téren jó a kapcsolatunk.

Sok sikert.

15/L

2010. aug. 31. 12:58
 4/7 anonim ***** válasza:

én csak az első mondtam el, a többit nem.

13/L

2010. aug. 31. 13:13
 5/7 anonim ***** válasza:

én teljesen megértelek, én nem mondtam meg az elsőt, sőt kb 1 év telt el mire rájött. akkor nagyon rosszul esett neki, hogy nem osztottam meg vele a nagylánnyá válásomat, kicsit még veszekedtünk is, és közöltem vele, hogy miért várta volna hogy elmondjam, ha most megtudta és ilyen nagy ügyet csinál belőle, én egyszerűen csak nem akartam nagy dobra verni. aztán megértette.

ha nem akarsz róla beszélgetni vele, egyszerűen ne is közöld vele, csak kérdezd meg, hogy nem-e tud adni egy betétet, mert szükséged van rá. adni fog és kész. ő is megnyugszik, hogy nincs semmi bajod, és neked se csak úgy oda kellett állni, hogy "anya menstruálok"

2010. aug. 31. 15:36
 6/7 anonim ***** válasza:
Én nekem Augusztus 14-én jött meg és még nem mondtam el anyunak!
2010. szept. 8. 17:01
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat rendik vagytok am elsején elmondtamxD
2010. szept. 11. 16:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!