Megjött a menstruáció nem elöszőr segits légyszives kérdöjel disznek?
Hoppá, picit sok.
Ha az 1.-t megmondtad, miért parázol a többitől?
ELmondod: Anya, 2.-ára is megjött.
Ennyi.
Szaerintem mond meg neki, hogy már Április óta meg volt a menszid, és hogy megjött.
Szerintem ma is nyugodtan megmondhatod neki. Ne szégyeld.
Nekem már majdnem két éve van meg, de azóta is anyum tudja minden hónapban, hogy mikor van meg, én nem szégyelem, ezen a téren jó a kapcsolatunk.
Sok sikert.
15/L
én csak az első mondtam el, a többit nem.
13/L
én teljesen megértelek, én nem mondtam meg az elsőt, sőt kb 1 év telt el mire rájött. akkor nagyon rosszul esett neki, hogy nem osztottam meg vele a nagylánnyá válásomat, kicsit még veszekedtünk is, és közöltem vele, hogy miért várta volna hogy elmondjam, ha most megtudta és ilyen nagy ügyet csinál belőle, én egyszerűen csak nem akartam nagy dobra verni. aztán megértette.
ha nem akarsz róla beszélgetni vele, egyszerűen ne is közöld vele, csak kérdezd meg, hogy nem-e tud adni egy betétet, mert szükséged van rá. adni fog és kész. ő is megnyugszik, hogy nincs semmi bajod, és neked se csak úgy oda kellett állni, hogy "anya menstruálok"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!