Mitől lehet barnás folyásom 3-4 napja?
Sziasztok
3-4 napja vettem észre, hogy minden nap barna folt található a fehérneműmön. Nem jelentős mennyiség, de azért látszik rajta rendesen.
Korábban soha nem tapasztaltam ilyet. Ugyan úgy étkezem, sportolok, öltözködöm mint korábban, semmi nem változott.
A más tünetem nincs. A ciklusaim általában 80-120 naposok Pcos miatt, emiatt Inofolicot és D vitamint szedek, de ez eddig nem okozott ilyen problémát.
Sejtettem, hogy hormonális oka van tekintve, hogy ezzel a betegséggel küzdve megy pár éve az orvostól orvosig járás.
Viszont jelenleg az egyetemen városában lakók kollegistakent, és innen nem olyan egyszerű csak úgy elmenni orvoshoz.
Sajnálom, de nálad ez a na és kategóriája. Egyik szer sem javítja a PCOS-t. Hozzátenném, hogy egyetlen orvos sem fog veled foglalkozni érdemben, ameddig nem akarsz gyereket, és egyetemi kollégistaként nem is hiszem, hogy gyerekvállalás foglalkoztatna.
Egyél egészségesen, fogyassz sok zöldséget, IRt-t már most nem árt nézetni. Hetente 4-5 alkalom sport. Akkor mindent megtettél, és ha a természet mégsem, akkor az orvos segíthet.
Kedves utolsó válaszoló, heti négyszer sportolok, egészségesen étkezem vegetarianuskent, nem eszem cukrot, teljes kiőrlésű tésztákat fogyasztok csak,de köszi majd megpróbálom...
Évek óta 120 naposan a ciklusaim, szőrösödöm mint állat, de örülök hogy majd csak akkor néznek rám ha ki akarok pottyantani egy gyereket mert addig nem vesznek se ember, se nőszámba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!