Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Hogy mondjam el ezt anyukámnak...

Hogy mondjam el ezt anyukámnak nem szoktunk erről beszélni?

Figyelt kérdés

Eddig mindig vett nekem betétet most már alig vesz. Már csak ilyen 10 db-osat vesz mikor tudja hogy a 20 db-osat használtam mindig.

Multkor vett kérdezte hogy kell-e ha nem akkor nem elteszi magának. Mondtam hogy nekem az a fajta nem kell és amúgy is az a hosszú volt az éjszakai.

Most is már érzem hogy fáj a hasam és még mindig nincs itthon betét.. Kb 5 db van a táskámban de az nem lesz elég.. Hogy mondjam el neki hogy vegyen már?

Megvenném én de ha pénzt kérek tőle azt mondja hogy nem ad nincs pénze.

2021. szept. 11. 22:18
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
28%

Fürdőben van egy szekrény, ott van betét, tampon, tisztasági betét, vattakorong. Lányommal mindketten onnan használjuk ezeket a dolgokat, igény szerint. Mikor látom, valami fogyóban, akkor veszek.

Nem gondolnám, hogy a 14 évesünknek meg kéne ezért dolgoznia. Ti hol éltek...??

2021. szept. 14. 13:56
 22/25 anonim ***** válasza:
0%
Régebben, amikor még nem gyártottak betéteket, tamponokat, akkor rongyokat használtak és kimosták, megszárították, újra használták. Ez nem volt olyan nagyon régen! Még lehet ilyen világ.
2021. szept. 14. 22:00
 23/25 anonim ***** válasza:
36%

Ti tényleg nem vagytok normálisak... az anyja zakkant szegény lánynak, erre szerintetek az ötvenes évek falusi divatja nyomán mosott rongyokat kéne a bugyijába tömködni. Esetleg majd ezt tornaórára is... hol éltek? Akik lepontoztátok 0-ra a 21-es hozzászólásomat, hogy a lányomnak és magamnak mindig megveszem a szükséges higiéniai termékeket? A középkorban?

Részvétem a lányaitoknak.

2021. szept. 15. 09:04
 24/25 anonim ***** válasza:

#23, lehet, hogy amyuka megvenné, ha a gyerek kommunikálna vele. De ő írta, hogy eleinte azt is titkolta, hogy menstruál.

Van otthon betét, csak nem olyan, amilyet szeretne, de nem szól, hogy az nem jó.

Anyuka meg nem annyira tud olvasni a gondolataiban

2021. szept. 15. 10:19
 25/25 anonim ***** válasza:

Mondjuk nem véletlen, hogy nem szól az anyjának. Érdekes, amikor nekem kislányként először megjött, szóltam anyukámnak. Mert nem volt tabu ez otthon.

Azt írta, mondta anyukájának, hogy ami otthon van, az éjszakai és nem jó nappalra. Ergo legközelebb, amikor megyek vásárolni, veszek egy csomaggal a normál nappaliból is, hogy ha megjön a lányomnak, akkor legyen kéznél. Enni nem kér a szekrényben, eláll az ilyesmi.

2021. szept. 15. 10:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!