Az tényleg normális hogy 32évesen még mindig a mentő visz el, ha menstruálok?
na az ilyen orvost köpném le, keress másik dokit...ha megírod merre laksz, szerintem, lesz pár javaslat a csajoktól
fogamzásgátlót nem szedsz? nekem attól jobb lett a helyzet, bár sose voltak ilyen extrém tüneteim
Tényleg keress másik dokit.
Engem sose vitt el a mentő, de azét nekem is mindig erős és fájdalmas volt a havi vérzésem, hányinferrel és általános rosszulléttel, hidegrázással járt együtt, a fájdalom mellett. A szülés óta sokkal gyöngébb és egyáltalán nem fáj a menszeszem. Anyum is ugyanerről számolt be.
Nézd, ha csinálnának laparoszkópiát, egyrészt nem biztos, hogy bármit kimutatna, mert azért egyéb elváltozásoknak lennének más tünetei is, amik nem csak menstruációkor jelentkeznek és valószínűleg a doki azért sem akarja megcsinálni, mert annak lehetnek szövődményei. Ez a szakmai része, mint egészségügyis.
A másik, amit magánemberként mondok, hogy vannak sajnos olyan nők, mint ahogyan te is mondtad hogy felmenőid közt a nők ugyanettől szenvedtek, magyarán nekik sem volt szervi elváltozásuk. Előfordul olyan, láttam, hogy bizonyos nők egyszerűen nem tudták kontrollálni az indulataikat menstruáció alatt és nagyon durva dolgokat csináltak.
Csak annyit tudok javasolni, hogy próbálj meg tornázni az mindenképp enyhíti a görcsöket, mikor sportoltam edzés után mindig jobb volt, vagy ülj bele egy kád forró vízbe, a meleg is oldja a görcsöt. Sok folyadékot igyál, főleg mensi alatt. Melegvizes palack a hasadra.
Gyógyteákkal kéne még próbálkoznod, nyugtató, izomlazító teákkal. Szóval minden olyasmivel, amit te magad is tudsz, ilyen problémákra nincsenek gyógyszerek, csodaszerek.
28/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!