Most jöttem az ügyeletről, fájdalmas és véres vizelés miatt. A Monural gyógyszert írták fel de sok rosszat olvastam róla!? Nagyon félek bevenni. Tapasztalatokat szivesen meghallgatnék ezzel kapcsoltban. Köszönöm!:)
Szerintem, ha egy algophirint, vagy nospát írtak volna ki, akkor is ugyanez lenne a kérdés, csak másik gyógyszer nevével.
Hipochondria nem játszik?
Na látod, ez a baj az internettel. Mindenki olvas, ezt olvastam, azt olvastam, a Mari néni fia mondta, az NLC fórumon írta a 273. hozzászóló hogy ő lebénult még a C vitamintól is, blablabla.
Ne akarj már egy orvosnál is okosabb lenni! Tudod mit? Ne vedd be, szenvedj a fájdalomtól, aztán majd 2 nap múlva a mentő fog bevinni, aztán vagy megmaradsz vagy kampó. Most erre mit lehet írni? Komolyan mondom, felnőtt emberek mint hal a szatyorban úgy élnek. Mit gondoltál, majd az lesz a gyógyszer leírásában hogy elvisz Dubajba meg gazdagságot hoz és kicseréli a veséidet? A biológiát alapszinten nem tudod állítom, de ha egy ismeretlen valaki azt írja valamire, hogy az nem jó, akkor az nem jó. Hiába orvos, gyógyszerész, akárki. Nem. A faszagyerek77 azt írta sz.r gyógyszer, szóval nem akarom bevenni. Agysebész...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!