Kell-e megint betétet cserélni ha felfázás miatt belecsurrant néhány csepp pisi, közvetlen csere után?
Figyelt kérdés
A probléma komoly. Megvan a menszeszem. Épp cserélni voltam majd amikor már felöltöztem tűsszentenem kellett és kijött egy kicsi adag pisi.
Most akkor cseréljem le ismét, vagy maradhat? Always-t használok. Vér még ugye nem nagyon van rajta, mert most tettem be.
Kell cserélni a pisi miatt vagy maradhat?
2021. aug. 27. 13:58
5/12 anonim válasza:
Nem "kell", de sokkal higiénikusabb, ha cseréled.
6/12 anonim válasza:
Cseréld. Te lehetséges, hogy nem érzed, de a körülötted lévők igen. A pisi még ilyen hűvös időben is hamar büdösödik.
7/12 anonim válasza:
Én kicserélném tisztára. A betétet is ha kell, akár óránként cserélem menzesz idején. Komfortosabb és higiénikusabb is, mint benne "tocsogni" a következő cseréig.
8/12 anonim válasza:
Én kicserélném. Sokkal higiénikusabb és kényelmesebb.
9/12 anonim válasza:
Hagyjátok a kérdést. Komolytalan. Privátban írt, hány éves vagyok.., stb. Ezek szerint pasi. Szomorú, hogy még mindig bedőlünk az idióta trolloknak, akiket nem lehet kiszűrni. :( Aki meg tényleg bajban van, ilyenek miatt sokszor nem veszünk komolyan. 6. voltam
10/12 A kérdező kommentje:
Én biztos, hogy nem írtam senkinek. Kaptam amúgy én is privátot, tiltottam is. Tegyetek Ti is így. (Amúgy se értem ezt a nagy privátban írogatást egy anonim oldalon...)
2021. aug. 27. 18:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!