Lenne egy kérdesem(lányok) menstruálok éppen,pont időben meg is jött(08.23.-an kellet megjöjjön) viszont közvetlen ahogy megjött hányingerem lett és hánytam is 2x és ez szokott még valakinél lenni?nem első de megvagyok ijedve
Ha 2-3 nappal ezelőtt volt, akkor amiatt biztos nem vagy terhes, még be sem ágyazódhatott a megtermékenyített petesejt (ha lett volna érett petesejt, de nagy eséllyel nem volt mensi előtt 1 héttel sem).
A termékenységet viszont ne naptárak alapján nézd (ha nem onnan nézed, akkor bocsi, csak mások kedvéért írom le), legjobb ha a tested jeleire figyelsz. Nagyon sok hasznos anyag van a neten a termékenységtudatról. Szerintem tök menő, hogy terjed ez a köztudatban, hasznos megismerni a testünk pontos működését :)
Szinte kizárt, hogy terhes legyél, 2-3 nap alatt nem tud beágyazódni. Hány éves vagy?
Nem bántásból, de legyél egy kicsit tájékozottabb a megtermékenyülésről, nagyon sok hasznos infó van erről a neten. A védekezés sosem árt.
16 vagy? Akkor már értem :D
Anno pont 16, vagy 17 évesen én is így voltam. A pasimmal védekezés nélkül csináltuk az aktus elején, és csak utána húzta fel a gumit (azért nagyjából néztem a naptárat, sőt akkoriban még az sem zavart minket, ha épp megvolt).
Aztán a sulis meg a magánéleti stressz miatt volt, hogy 1-2 hetet késett, és volt pár alkalom, amikor kétségbe voltam esve, hogy mi van, ha terhes vagyok...
Végül nem estem teherbe, de azóta is együtt vagyok a pasival, és mivel már nagyon szeretnénk babát, nem védekezünk, pár hónapja nem jön össze, így utólag mosolygok magamon, hogy mennyire aggódtam anno, most meg nem megy :)
Persze ez nem jelenti azt, hogy nem kell védekezni, vannak extrém termékeny nők és pasik, akiknek kb a semmitől összejön.
4-es voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!