Fogamzásgátló mellett is van menstruáció? Ha jól tudom, az a pete beágyazódását akadályozza meg, ami nélkül viszont nincs leválás, vagyis vérzés.
Uram atyám, mekkora baromságokat sikerül itt összehordani:)
Kezdjük ott, hogy a fogamzásgátló tabletta alapvetően úgy működik, hogy a PETEÉRÉST akadályozza meg. (Emelett nem lesz olyan vastag a méhnyálkahártya sem, plusz a hüvelyváladékot is megváltoztatja).
Menstruációnak csak azt a vérzést nevezzük, amit peteérés előz meg. Mivel nincs peteérés, nincs menstruáció. MEGVONÁSOS vérzés van:) Ez tul képpen olyan, mint a rendes vérzés, csak általában kevesebb és rövidebb ideig is tart.
Igazából nem is értem amit mondasz. Nem túl logikus:) De most nem bántani meg kioktatni szeretnélek,ne értsd félre, csak inkább leírom, hogy tiszta legyen:)
Szóval a normális menstruációs ciklus:
Első napján kezdődik a menzesz, közben elkezd érni a pete és vastagodni a méh nyálkahártyája (hogy a zigóta be tudjon ágyazódni), félidőben kilökődik, és ha nem termékenyül meg, akkor elhal. Mivel nincs megtermékenyített petesejt, nincs ami beágyazódjon, a nyálkahártya leválik. Ha megtermékenyül a petesejt, akkor beágyazódik és kész a terhesség:)
Gyógyszernél: Ha nincs peteérés, akkor nincs megtermékenyítés sem, ezáltal beágyazódás sincsen.
De tart 4-5 napig, csak kevesebb a vér. (szedek gyógyszert, tudom)
Első
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!