Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Egy napos barnás vérzés. Mitől?

Egy napos barnás vérzés. Mitől?

Figyelt kérdés

Először is köszönöm annak aki elolvassa és megpróbál nekem segíteni.

A problémám a következő: A menstruációm (már ha ezt lehet egyáltalán annak nevezni) 4 nappal hamarabb jött meg és a színe teljesen barna volt és nagyon kevés. Mindössze egy napig tartott, de akkor sem volt sok. Korábban semmi baj nem volt a menstruációmmal, általában még napra pontosan is jött meg (oké.. néha előfordult, h 1-2 nappal hamarabb v. később).. de ez azért mégiscsak 4 nap. A legjobban viszont a színe aggaszt, ami barna. Nem volt különösebben büdösebb szaga, meg fájdalmaim sem voltak. Azt tudni kell, hogy 1 hónapja fogyókúrázok és ez idő alatt 5 kilótól szabadultam meg. Még további 2-3 kilót szeretnék leadni, szóval már nincs sok hátra. Nem tudom, hogy ez mennyire befolyásolhatta a menstruációmat, de gondoltam jó ha tudjátok. A fogyókúra szerint kevesebbet eszek mint korábban (nem, nem éheztetem magam) és mindennap szigorúan egy órát futok. Elképzelhető, hogy emiatt történt ez a baj? 31-én kellene normálisan megjönnie, anyum szerint az sincs kizárva, hogy akkor már normálisan megfog. Szerinte ennek nem sok köze lehet a fogyókúrához, inkább valami felfázásra gyanakszik. Mindenesetre fura, hogy pont amikor fogyok, pont akkor üt be a baj. Forduljak orvoshoz, vagy megvárjam a következő menstruációm és ha az is ilyen lesz, majd csak akkor? Nagyon aggódok. :( Nem élek nemi életet, 5 éve menstruálok.

2010. aug. 29. 17:14
 1/3 anonim válasza:

Velem ish ez volt mikor fogyóztam..

Szerintem ettől van.

Ne fogyózz.(:

2010. aug. 29. 17:17
 2/3 A kérdező kommentje:
És mikor állt vissza normálisan? Sajnos én ezt már végig szeretném csinálni. Maximum akkor kevesebbet mozgok, vagy valahogy megpróbálom lazábban venni.
2010. aug. 29. 17:20
 3/3 anonim ***** válasza:

Én nekem 11 évesen jött meg és még 17 évesen sem volt rendszeres. Ezt az orvosok azzal magyarázták, hogy nem élek nemi életet, úgyhogy nincs baj. Szerintem semmi probléma nincs.

23/L

2010. szept. 1. 07:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!