Ezzel el kéne menjek orvoshoz?
Figyelt kérdés
16 éves lány vagyok, 10 éves korom óta menstruálok. Az első években rendszeres volt, soha nem maradt ki. Egyszer azonban több hónapig kimaradt, amikor 13 voltam, elmentünk nőgyógyászhoz, de azt mondta semmi baj nincsen, és adott egy tablettát, ami meghozza. Így is lett, utána újra rendszeres lett, visszaállt. Azonban újra megtörtént ez, 2020 szeptember óta egyszer menstruáltam, azt is márciusban. Nem akartam vele orvoshoz menni, mert hogy volt már ilyen, nem volt gond, de az elmúlt egy évben minden hónapban néhány napig ugyanúgy görcsölt az alhasam, mint mikor meg szokott jönni, de semmi sem jött. Az utolsó néhány hónapban azonban egyre erősebb a fájdalom, és ezért kezdek aggódni. Szerintetek el kéne menjek orvoshoz, vagy ilyen korban még normális hogy ennyire rendszertelen?2021. aug. 14. 20:28
1/4 anonim válasza:
Igen,az ilyen nagymértékű kimaradások már utalhatnak nemi betegségre is.
2/4 anonim válasza:
6 èv menzesz utàn, 16 èvesen nem normàlis.
Mennyit fogytàl?
3/4 A kérdező kommentje:
#2 Semennyit sem, tartom a súlyom.
2021. aug. 14. 23:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!