Bajt jelezhet ha ilyen keveset tart a menstruációm?
Figyelt kérdés
Egész életemben 2-3 napokat tartott a menstruációm, olyan is volt, hogy 1et. Sosem görcsölök, meg sem érzem az egészet.
Jelezhet valami bajt, hogy ilyen 1-2 napokat tart a ciklusom? Szükség lenne szakemberhez fordulnom?
16/L
2021. aug. 14. 15:52
1/10 anonim válasza:
Nem baj, örülj neki. Egyébként egyáltalán nem biztos, hogy ez a későbbiekben is így marad. Én görcsölősen kezdtem, már egyáltalán nem, és 6-7 napról lecsökkent 4-5-re.
2/10 anonim válasza:
Fiatal vagy, ez még sajnos változhat. Addig is élvezd ki 😁
3/10 anonim válasza:
Nem baj. Normális. Ahogy mondták előttem, élvezd ki!
4/10 anonim válasza:
Szerencsés vagy nekem 8 napig tart :(
Volt 1 kolléga nőm 1 illetve fel napot tartott neki akkor volt kb 40 éves azt mondta egész életébe így volt
5/10 anonim válasza:
Szerencsés vagy. Nekem 5, és az első napon olyan fájdalmaim vannak, hogy nem tudok mozogni. Tegnap jött meg, majdnem elájultam, nem túlzok, nagyon közel voltam az ájuláshoz.
6/10 anonim válasza:
5ös ezt jelezted a dokinak?
Volt olyan ismerősöm akivel rohanni kellett minden alkalommal a kórházba
7/10 anonim válasza:
#6 Nem voltam még soha dokinál, én is 16 vagyok. A fájdalomcsillapítótól teljesen elmúlik, szóval feleslegesnek is érezném, hogy rohangáljak a kórházba. Tegnap csak annyi volt a hiba, hogy túl későn vettem be. Legtöbbször sikerül időzíteni, csak mondjuk suliban óra közben nem kezdhetek el random gyógyszer után kotorászni.
8/10 anonim válasza:
Sajnálom azért ez kellemetlen lehet
9/10 anonim válasza:
A nőgyógyászod kérjen endokrinológiai kivizsgálást, ugyanis hormonzavarra nagyobb esély van, mint arra, hogy szerencsés vagy. Az itteni válaszolók nem orvosok.
10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm az összes választ, ha későbbiekben is így marad akkor talán elmegyek egy rutin kivizsgálásra, hogy tényleg minden rendben van e. Jobb biztosra menni:)
2021. aug. 15. 13:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!