Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ma a barátomnal vagyok és...

Ma a barátomnal vagyok és megkérdezte tőlem hogy miért járok olyan gyakran mosdóba. 2 óránként megyek ez tényleg olyan sok lenne?

Figyelt kérdés

Most meg van a menzeszem azért is járok többet de amugy is ha nincs meg akkor is sokat megyek pisilni.

Szerintem az nem normális hogy valaki 1 nap csak 3x megy.

2021. aug. 9. 22:32
 1/6 anonim ***** válasza:
68%
A nők többet járnak, de 2 óránként az bizony feltűnően sok egy férfi számára. Én férfiként kb napi 4-gyel beérem.
2021. aug. 9. 22:38
 2/6 anonim ***** válasza:
88%
Ugyanezen gondolkodtam pár napja!! Ugyan nekem a párom nem jegyezte meg de nagyon ritkán jár és még ébredés után de megy el én meg ahányszor felriadok egyből pisilni kell és napközben is sokat jarok,plane, ha stresszes vagyok vagy azon aggodom,hogy valahol nincs mosdó. de ha sokat iszom, akkor az eleg hamar kijon belőlem. amúgy a nők többször pisilnek kevesebb mennyiséget míg a férfiak kevesebbszer többet. Gondolom normális
2021. aug. 9. 23:35
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Ami nálad van normális, nyugodtan elmondhatod neki, hogy táguljon a látóköre. Valószínűleg nőt, főleg menstruálót nem figyelt meg még ennyire közelről!

Viccesen hangzik, de millió dolog van, ami a nőkkel, női testtel kapcsolatban teljesen idegen neki, örülj, hogy kérdez, és nem egy hisztis pasid lesz, aki nem érti, hogy miért mész 23x a mosdóba.

2021. aug. 9. 23:54
 4/6 anonim ***** válasza:
65%
A legtöbb ember túl keveset iszik. Naponta legalább egyszer áttetsző kellene, hogy legyen a vizelet.
2021. aug. 10. 00:16
 5/6 anonim ***** válasza:
73%

Hát én mindig is sokat ittam, és kb óránként jártam pisilni, víz színűt. Sötét színű pisim szerintem max gyerekként volt.

Terhesen meg fél óránként járok :D

A fiúk nem tudják milyen az, amikor direkt pisil az ember lánya indulás előtt, de 10perc múlva már nagyon nagyon kellene kimenni és minden gondolat a wc körül forog! :D

2021. aug. 10. 08:09
 6/6 anonim ***** válasza:

ezer köszönet a kérdés feltevojenek es a válaszolóknak. végre normálisnak érzem magam :D

amugy én magamon mentálisan is megfigyeltem változást. ha szet parazom magam,hogy jaj nem lesz wc, akkor kell, ha kicsit nyugtatom magam nem.

2021. aug. 12. 23:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!