Hol vagdossam be a kompressziós harisnyát ha túl szoros, tovább fog foszlani?
Apám évtizedeken át szenvedett a visszeres, puffadt lábával. Az egyiket fiatal korában meg is műtötték. 60 felett állandóan fáslizta a lábát, nem bírta a gumiharisnyát.
Én is ezen az úton vagyok (64), kíméltem, de már megjelentek a jelek. Mágnesmatracozok, kínai visszérkrémet használok, gesztenyés lábszárkrémet használok, kerékpározni fogok, a kék lézeres megvilágítást használom, érezhető a mágnesmatrac, a gesztenyekrém és a kínai visszérkrém hatása is. Még utána fogok olvasni a reklámozott tablettáknak is. Apám, apai nagyapám agyvérzésben halt meg, nem a láb volt a halálok, bár sok macerával járt apám esetében a rossz lába. Apám 80 évig élt, nem volt cukros, csak magas vérnyomása volt. Megtapasztaltam, hogy van olyan gyógyszer, amit szívre írnak, az Egiramlon, amely beviszi az oxigénellátást a perifériákról a test közepére (agy, szív, potencia jobb, lábak, kezek viszont gyengülnek, rosszabbodnak.). Valamilyen középút kellene, ezért használom a mágnesmatracot (oxigént ad a sejteknek), vérhígító gyógynövény komplexet, stb. A kerékpározás biztosan jó. Oda kell figyelni rá, utána kell olvasni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!