Terhesen(I Trikeszter) szabad fürödni medencébe gyógyvízbe?
Figyelt kérdés
Nem meleg vízről van szó vagy forróról2021. aug. 7. 16:35
1/5 anonim válasza:
Medencében úgy egyáltalán nem ajánlott. Fokozott fertőzesveszély.
Tóban nyugodtan.
2/5 A kérdező kommentje:
Én a tóval kapcsolatban már tartok, egy Velencei tó pl idén kész fertő
De egy Miskolctapolcai gyogyvizbe se lehetne tehát?
2021. aug. 7. 18:38
3/5 anonim válasza:
Mégegyszer írom, eszedbe ne jusson épített strandra menni. Sem házi medencébe, se jacuzziba.
A Velencei tóbol nem kapsz el sem baktériumot, sem gombát, sem vírust. Ha nagyon durvan algas, max a bőrödet kicsit irritálja.
4/5 anonim válasza:
A nőgyógyászodat kérdezd. Én kb 25 hetesen voltam strandon, az orvosom azt mondta, nyugodtan. Forró vízbe nyilván nem, de normál hőmérsékletűnek nem látta akadályát zárt méhszájnál.
5/5 anonim válasza:
Én most vagyok kereken 36 hetes, nekem azt mondta a dokim, hogy mivel teljesen zárt a méhszáj, nem lát kockázatot, ha tiszta vízről beszélünk, a védőnő is csak azt mondta, hogy kerüljem a forró vizet.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!