Hüvelygyulladás ellen mit tehetnék??
Figyelt kérdés
2-3 éve jelentkezett ez nálam ez a hüvely gyulladás és nm múlik azóta sem. 18 éves vagyk és szűz!! Elvitt anyukám 16 éves koromban nőgyógyászhoz de semmiféle gyógyszert nm kaptam rá, azóta eltelt 2 év és kb. 2 hete újra elmentem orvoshoz mert egyre jobban erősödtek a tünetek melyek: kellemetlen elég büdös hüvelyi folyás és fájdalmas hasi görcs.Az orvos mivel szűz vagyk tablettát írt fel nkm amit be is szedtem elmúlt pár napra viszont a mai napon újra elkezdett jelentkezni a folyás a büdös szag és a hasfájás mit tegyek?? Barátom vn mint mondtam szűz vagyok sor került volna már a szexre régóta de így még azt is szégyellem h lefekudjek vele mert borzasztó büdös a hüvelyem2021. aug. 6. 20:59
1/3 anonim válasza:
Pocsék orvoshoz mentél. Menj másikhoz.
2/3 anonim válasza:
Semmiképp ne szexelj,míg bajod van! Ha kell,járj végig több orvost. Mivel mosakszol ott lent? Tangát hordasz? Nekem ph probléma miatt volt gyulladásom,tusfürdővel mosakodtam.. azóta csak intim lemosót használok.
3/3 anonim válasza:
Magán nődokihoz menj és ragaszkodj hozzá, hogy végezzen tenyésztést, ne csak írjon egy "általában ez jó szokott lenni" tablettát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!