Mitől lehet ez?
Figyelt kérdés
Pár hónapja mióta elkezdtünk a barátommal pettingelni minden ovulációm közben/után barnás néha véres folyásom van. Először megijedtem hogy terhes vagyok, most meg egy hete elvesztettem a szűzességem vele és ma reggel megint olyan barnás folyásom van. Egy hónapban nem volt semmi olyan féle tevékenység köztünk és semmi barnázás nem volt. Most is egy kicsit tartok a terhességtől, mivel először belémhatolt óvszer nélkül, de ki is vette. Tudom, hogy nagy felelőtlenség volt, és ki is akadtam de gondolom ennyitől nincs nagy esélye a terhességnek, főleg hogy azelött 2 napig nem verte ki magának se s én se neki, ezért szerintem sok hímivarsejt nem lehetett az előváladékban, mert olvastam azt is, hogy csak akkor lehet ha az előző magömléstől marad vissza a húgycsőben. De ezek mellett vajon mitől lehet ez az egész?2021. aug. 6. 09:49
1/2 A kérdező kommentje:
És a ciklusaim eléggé pontosak, 28 naposak általában de van hogy 27 vagy 29 naposak
2021. aug. 6. 09:52
2/2 anonim válasza:
Terhes nem hiszem, h vagy. Én, amikor elvesztettem a szuzessegem, 2 napig barnáztam én is. Menj el dokihoz, mond el neki a panaszaidat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!