Sokat pisilek es gyakran, mi lehet az oka?
A dinnye mindenképp megpisiltet mert magas a víztartalma. Nem iszol sok koffeint vagy szoktál zöld vagy csalánteát inni? Ezek mint vízhajtóak. Terhességnél szerintem főleg vizelési ingered van de nem feltétlen jön sok vizelet. Persze mindenkinél máshogy van.
Ha rendszeresen szeded a fogamzásgátlót (nem felejted el időnként) és nem antibiotikumoztál akkor szerintem nem kell aggódnod, hogy terhes vagy.
A dinnye kb több mint 95%ban folyadék. Rengeteget lehet tőle pisilni.
A folyamatos gyakori pisilés egyéb tünet nélkül általában azt jelenti, hogy kicsi a hólyagod és hamar megtelik.
A kave a koffein miatt vizhajto.
A menstruacio elott a test visszatartja a vizet, pufokabbak vagyunk. Menstruacio vegen, utan elofordul, hogy rengeteget pisilunk.
Szemelyes tapasztalatom, hogy mikor nem vagyok otthon, el vagyok foglalva, tobb oran at nem jut eszembe. Otthon viszont pszichesen, foleg ha kereskedelmi csatornan nezek filmet, minden 15 perces reklamnal muszaj pisilnem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!