Monural por beszedése után 3 napra rá újra érzem a tüneteket. Mit csináljak?
Nagyon szépen köszönöm a gyors válaszokat!
Az orvos nem akart felírni atibiotikumot. Pont 1 éve volt vesemedence gyulladásom és akkor azt szedtem, és emiatt nem írt fel nekem, mert hogy 21 évesen fiatal vagyok az antibiotikumhoz és ilyen gyakran nem szabad szedni.
3
Évente 1 alkalom nem sok, ennél sokkal többet elbír a szervezet..:D
Nővér vagyok,tudnad milyen lórúgásokat adunk néha..
Én sem pártolom az antibiot túlzottan de sajnos a kezeletlen húgyúti fertőzés nem játék, ismet felszállhat a vesédre. Néha muszáj. :)
Az urzinol meg homeopátia ha jól tudom.. erre inkább nem mondok semmit eü.szakemberként.
Az antibiotikum INDOKOLT esetben,normálisan alkalmazva nem ördögtől való. Csak sokan úgy eszik,mint a cukrot,ez a problémás.
Az Urzinol tavol all a homeopatiatol, amit egyebkent messziröl elkerülök. Az Urzinol medveszölölevelet tartalmaz. Ez all a dobozon: "A termék hagyományos növényi gyógyszer, kizárólag a régóta fennálló használaton alapuló, meghatározott javallatokra alkalmazandó úgymint, enyhe húgyúti fertőzések korai tüneteinek (égő érzés vizeletürítéskor és/vagy gyakori vizelés) kezelésére." Amugy nem vagyok eme keszitmeny kepviselöje, csak mivel eppen pont egy cipöben jarok a kerdezövel, szeretnem neki atadni sajat tapasztalatomat. Tavol alljon tölem, hogy felvegyem a versenyt egy egeszsegügyi dolgozo tapasztalataval, velemenyevel. Ennek ellenere ugy gondolom, hogy ami az egyik embernek orvossag, a masiknak mereg. A gyogynövenyekkel nem nagyon lehet melle löni (persze itt is akadnak kivetelek). Az antibiotikumtol en szemely szerint nagyon rosszul vagyok, utoljara 3 eve szedtem es 3 hetig feküdtem miatta, szo szerint nem tudtam felallni, annyira gyenge voltam, pedig csak egy nathara kaptam... Azota, ha lehet elkerülöm. En sem azt mondom, hogy a kerdezö ne menjen dokihoz, ha sulyos tünetei vannak (laz, derek taji fajdalom), de az egö erzest laz nelkül meg lehet probalni otthon is kikezelni. Kerdezö, összefoglalva, sajat tapasztalat (több evnyi sajnos) alapjan NEKEM az alabbi dolgok valtak be holyaghurut eseten:
- sok viz, gyogytea, föleg csalantea
- Cranberry tabletta, en a porokat nem birom, de, ha te igen, akkor a D-manoz is nagyon jo
- Urzinol tabletta, ezt most fedeztem fel, eddig Urogint hasznaltam, ami szinten hatasos volt, de par eve sajnos hanytam töle, szoval en azt mar nem iszom
- Legyen rajtad mindig zokni, amig meg nem gyogyulsz
- Minden pisiles utan igyal par korty vizet, ezt egy növer ajanlotta nekem annak idejen, azt mondta, hogy lefekves elött is igyak par korty vizet, sose hagyjam a holyagom szarazon
- Ha lehet kerüld a klimat, nekem szinte csak nyaron van holyaghurutom es mindig a klimatol...
Megegyszer jobbulast kivanok!
7
Jókat írsz amúgy. :)
Egyébkent én is csak muszájból szedem be,és mellé mindig kell Normaflore de én jellemzően hüvelygombát kapok mellé "ajándékba" :/
Azért írtam,mert a genny a vizeletben sajnos már nem vicc.
Bocsi,ha kioktató voltam,nem annak szántam.
Jobbulást mindkettőtöknek! :)
6os voltam.
En sem ugy ertettem, amit irtam, hogy kioktato lenne a stilusod. Sajnos neha leirva teljesen mashogy jön le, mint kimondva...:/
Köszönöm a jo kivansagot es, hogy megosztottad a tapasztalatodat! Neked is jo egeszseget! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!