Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » 70/A-s mellű lányok! Oldalra...

70/A-s mellű lányok! Oldalra fordulva mekkora a melletek? Előről nézve megvan rendesen a formájuk?

Figyelt kérdés
Bocsánat, ha tolakodó a kérdés, de egyszeűen nem tudom mit tegyek. Elméletileg 70/A-snak kéne lennie a melleimnek, de kicsik rám az olyan melltartók. Szembe fordulva megvan a mellem formája rendbesen, majdnem kirajzolódik a két kis gömb. Oldalra fordulva egy egész normális kis púp. Kamasz vagyok még, lehet, hogy nőni fog.
2021. júl. 26. 00:43
 1/4 Kora válasza:
85%

Èn 26vagyok,ugyanekkorák a melleim szerintem mint neked de a 70/A nekem is kicsi. Összevissza vásárolom a melltartókat,van,hogy 70/B a jó de van,hogy 75/C. Ugye a mellem a hátamhoz kèpest kicsi,ez okozhatja a mèret problèmákat a fuhaboltokban.

Nekem előről szèp kerek,oldalról nèzve meg mint egy fura tölcsèr. Nèha elgondolkodom azon,hogy ez vajon jól nèz e ki de eddig mind pozitív visszajelzèseket kaptam szóval igyekeztem nem rápörögni a tèmára.

Te hány èves vagy?

2021. júl. 26. 01:02
 2/4 anonim ***** válasza:
10%
Kiváncsivá tettél.Küldj róluk képet!
2021. júl. 26. 01:09
 3/4 anonim ***** válasza:
39%
Ja biztosan kamaszlány tette fel a kérdést. -_-
2021. júl. 26. 01:23
 4/4 anonim ***** válasza:
0%
Akkor vegyel nagyobb melltartot.
2021. júl. 26. 01:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!