43 évesen már természetes hogy rövidülnek a ciklusok? Milyen hormonpotlót érdemes szedni ami természetes?
Figyelt kérdés
14.napra jött meg,eddig szabályos volt2010. aug. 28. 09:49
1/6 anonim válasza:
én nem nagyon értek ehhez,de anyunak már 38 éves kora óta,alig van valami.. elment nőgyógyászhoz,adtak neki vmi tabit,attól egy ideig visszaállt,aztán ujra alig valami.
szerintem járj utána,nehogy valami baj legyen belőle
2/6 anonim válasza:
Csak tapasztalatból. Hormon mérést nőgyógyász tud kérni beutalóval a laborból. Egy sima vérvétel. Lehet, hogy nincs is szükséged hormon pótlóra. Nekem most mértek, rég kipakoltak, igy nem tudom menstruálnék-e, de nincs szükségem hormonpótlásra.53N. Remifemint szedek napi 1-et csak mert pirosodok.
3/6 A kérdező kommentje:
köszi
2010. aug. 30. 21:05
4/6 anonim válasza:
igen, ez természetes, semmi ok az aggodalomra.
5/6 anonim válasza:
Én 1 éve csak szója tejet iszom .Ez természetes hormonpótló!!!Nem izzadok nem vagyok rosszul pedig már 4 éve nem menstruálok.Mindenkinek ezt ajánlom!!A változókorom tünetmentes!!!!
6/6 A kérdező kommentje:
a sojavit tabletta sem lehet rossz,bár most már a szójáról is kitalálták hogy káros
2010. aug. 31. 08:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!