Melyik tisztasági betét volt?
azt a tisztasági betétet keresem (nem tangába) aminek az alján van egy fólia réteg, nem tud átázni.
90%, hogy a carefreenek volt ilyen betétje, csak nem tudom, hogy melyik típus az. lehet kivonták a forgalomból? ha igen, más alternatíva?
a lidlis betét a nap közepén már lejön a felső réteg, nagyon rossz minőségű...
tehát vagy carefree, always vagy libresse volt...és tisztasági, nem szárnyas stb...és normál nem tangába valót, nem volt hajtogatós sem..
ötlet? köszönöm.
Nekem a carefree normál se ázik át enyhe barnázástól, többre meg nem való. Ha nálad átázik, nem megfelelő neked, amit használsz, ennyire nagyon egyszerű a történet.
Kaptál tippet az előző oldalon a válaszokban, arra is csak fanyalogtál meg bunkóztál. Innentől segítsen neked a halál.
Mondjuk arra is rácáfolnék, hogy a tisztaságit nem lehet vérzéshez használni. Foggátlót szedek (lehet, hogy a kérdező is, ez nem derült ki), és bőven elegendő számomra akkor is a tisztasági. (Carefree Plus Long-ot használok).
Nem tudok rájönni én sem, hogy melyik fajtát keresed, kérdző.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!