Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Lányok/ nők, ki mit szed?...

Lányok/ nők, ki mit szed? Milyen tabletta lenne megfelelő az én kényes szervezetemnek?

Figyelt kérdés

Köszönöm annak aki elolvassa!=)

Ti milyen fogamzásgátlót szedtek?Légyszives osszátok meg velem!=)

Egy éve hagytam abba a fogamzásgátló szedését(yasminelle), azelőtt 2 évig szedtem folyamatosan.Ez volt az első fogamzásgátló,amit szedtem.Gyakran volt hasmenésem, émelyegtem és teljesen lecsökkent a szexuális étvágyam,szinte el is tűnt.A párommal elég sokat is veszekedtem, tehát abbahagytam a szedését.Utána semmi problémánk nem volt,a szexet újra kívántam,elmúltak a hasmenéses idők... Viszont előnye az volt,hogy a bőröm megszépült, nem görcsöltem, nőtt a mellem.Most úgy döntöttem,hogy újra elkezdem a fogamzásgátló szedést,ezért elmentem nőgyógyászhoz.

Ő újból a yasminelle tablettákat írta fel, de ez engem nagy aggodalommal töltött el=(

ttem!

lehet,hogy az én hibám,nem biztos,hogy a gyógyszertől van...Esetleg,ha sezdek mellé vitamint akkor nem "viseli meg" annyira a szervezetet?

Kezdjem el szedni a Yasminellt újból és lehet,hogy most nem fognak a mellékhatások gyötörni?

Olyan fogamzásgátló kéne nekem tehát,ami jó a problémás bőrre,alacsony hormontartalmú, kicsit nő tőle a mellem, és nem csökkenti a libidót.

Tehát légyszi írjatok gyógyszerfajtákat,hogy ki milyent szed,vannak nála mellékhatások?Előnyök?

Én utánanézek,hogy nekem megfelelő e=)

Légyszi segítsetek!

2010. aug. 27. 15:17
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Először is talán el kellett volna mondanod az orvosnak, hogy nem szeretnél Yasminellet szedni, mert neked nem vált be.

Másrészt nincs olyan, hogy jó tabi meg rossz tabi. Vkinek a Yasminelle tökéletes, vkinek meg más. Az alapján, hogy másnak mi vált be, nem szabad tablettát választani.

Ha nem bízol az orvosodban (amire alapos okod van), akkor keress mást.

Az utolsó hozzászólónak meg csak annyit, hogy a Volinának ugyanaz a hatóanyaga, mint a Yasminellenek, csak magasabb a hormontartalma.

2010. aug. 27. 17:06
 12/13 anonim ***** válasza:
Utolsó előttinek, bocsánat. Amúgy abban igaza volt az utolsónak, hogy vszínű a többi is libidócsökkenést fog eredményezni. De egy próbát megér.
2010. aug. 27. 17:13
 13/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Hát igen, annyi biztos hogy elmegyek másik orvoshoz szerdán és megbeszélem vele alaposan,hogy mi ajánl. De az a furcsa és hát nem tudom szavakba önteni,de szóval az a 2 doki akinél voltam,mindegyik nagyon jóhírű és közkedvelt magánorvos...hát úgy látszik ez sem jelent semmit:S

2010. aug. 28. 16:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!