Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Hogy mondjam el anyanak hogy...

Hogy mondjam el anyanak hogy megjött?

Figyelt kérdés
Ezen a héten voltunk nyaralni, nekem csütörtökön reggel megjött és azóta nem is mentem velük fürdeni csak a szobában voltam és úgy sem jött rá mibajom. Azt hittem hogy majd rá jön és mondja magától de nem.
2021. júl. 10. 22:54
 1/7 anonim ***** válasza:
98%

Anya, megjött a menzeszem.

Ilyen egyszerű. Ő is nő, ő is menstruál. Ellenben nem gondolatolvasó. Azt is hiheti, hogy valami kamasz agybaj miatt kuksolsz a szobában

2021. júl. 10. 22:58
 2/7 anonim ***** válasza:
86%

Már bocs, de mégis honnan tudná hogy mi a bajod, ha nem beszélsz?

Ahogy 1# is írta elég ennyi: "Anya, megjött a menzeszem."

Nem kell ebből nagy ügyet csinálni, teljesen természetes dologról van szó.

2021. júl. 10. 23:00
 3/7 anonim ***** válasza:
41%

2-es, miért vagy ilyen indulatos egy kislánnyal? nem érdemli ezt a hangnemet, nem tudhatjuk, hogy milyen a kapcsolata az anyjával, hogy egy ilyen intim szituációban itt kér segítséget.

Kedves kérdező, hívd félre anyukádat mond meg neki, hogy beszélni szeretnél vele valamiről. Ha elvonultatok kettesbe, (ha szégyenlős vagy) akkor finoman utalj rá, hogy változást érzel ott lent azért nem tudsz menni velük strandolni... Ha nem vagy szégyenlős és beszéltetek korábban erről a témáról, akkor mond meg, hogy anyu, szerintem megjött a menstruációm, vagy havim, fogalmazz úgy, ahogy neked szimpatikusabb. Ja és nyilván szükséged lesz betétre, stb.

2021. júl. 11. 00:05
 4/7 anonim válasza:
100%
Számomra igen furcsa, hogy nem mondtad el neki azonnal. Mikor nekem először megjött, otthon voltam és a vécéből kiabáltam ki anyukámnak.
2021. júl. 11. 03:33
 5/7 anonim ***** válasza:
84%

Miért gondolod, hogy ki kéne találnia, éppen mi a bajod?

Lehet szimpla hisztis makacsság (nem akarok úszni), egyedül akarsz lenni, stb. Ki ne nyisd a szád, még véletlenül se.

2021. júl. 11. 07:48
 6/7 anonim ***** válasza:
74%
3# Semmilyen indulatosság nem volt benne. A te bajod, ha rögtön sértést képzelsz bele.
2021. júl. 11. 09:57
 7/7 anonim ***** válasza:
68%
kérdező mond el anyudnak,hogy mnestruálsz
2021. júl. 11. 13:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!