Tampont használók szerintetek ez mi?
Figyelt kérdés
Van egy olyan jellegű problémám hogy a mai napon a tampon felhelyezese iszonyatosan fájt,legalább is érzem mintha egy körben fájna(nem a hasam hanem belűröl a p*ncim) már 4 hónapja tampont használok sose volt még ilyen illetve ma köhögésnél ki is csuszott a mini tampon(eddig OBt és Jessát használtam)
Szerintetek mi lehet a baj? 19L
2021. júl. 10. 21:33
1/3 anonim 

válasza:

Ha gyenge a vérzés, a végefelé, akkor lehet, hogy túl száraz voltál, ezért fájt a felhelyezés. Ha nem rakod elég mélyre (ahol nem érzed) , akkor fájdalmat okozhat az is hg benn van. Ha kicsúszik, megtelt, nem volt mélyen
2/3 anonim 

válasza:

Nekem is akkor szokott kicsit fájni, mikor "szárazabb", egyébként egyetértek az elsővel.
3/3 A kérdező kommentje:
Alapból nem tudom mennyire hozható ez összefüggésben de amióta tampont használok alig van vérzésem,második napon vagyok ma ami azt jelenti hogy régebben ilyenkor olyan volt mintha dézsából öntötték volna.
2021. júl. 10. 22:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!