Ez a teszt negatív igaz?
Figyelt kérdés
Nem kérdeznék ilyen hülyeséget, de nekem nem egyértelmű amiatt a kereszt miatt. Bár nem teljesen fehér, de mégis...Nem szeretnék babát, viszont 2 hete késik és eléggé görcsölök a dolog miatt
2021. júl. 8. 11:55
1/6 A kérdező kommentje:
Ráadásul 3 hete volt egy “balesetünk” ami után 72 órás tablettát vettem be, viszont csak a 48. órában jutottam hozzá.
2021. júl. 8. 11:56
2/6 anonim válasza:
Megis mi a franctol lenne pozitiv? Hol látsz te ezen barmifele keresztet?
3/6 anonim válasza:
Ennél negatívabb már nem is lehetne.
4/6 anonim válasza:
Negatív,amit látsz az csak a helye hogy hol kellene lennie. Azért késik mert a 72 órás tabletta akkora hormonbomba,hogy rendesen bezavar a ciklusba. A stressz szintén.
3 hetes terhességet már kimutatna.
6/6 anonim válasza:
Ez egyértelműen negatív. Az esemény utáni borította fel a ciklusod a nagy hormonlöket miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!