Normális ha vérzek, vibrátor használat után?
Most volt a harmadik vibrátor használatom, és elsőnek volt az, hogy tudtam magamba mozgatni is. Viszont pisilésnél, folyós vér távozik belőlem. :( de pisilésnél elég sok vér távozik belőlem. Viszont ha felnyúlok a hüvelyembe akkor egész száraz, minimalisan picit véres az ujjam, így valszeg a hüvelyből távozik :/. Elképzelhetőnek tartom azt is, h lehet nem szakadt még át a szűzhártyám, és lehet most ennél az eszköz használatnál sem teljesen, és talán ez ilyen kontakt vérzés lenne? Azaz majd talán negyedik alkalomra kb elszakad? Amugy normális méretű a vibrátor. Realisztikus körmérete 14 cm. Szóval nem egy abnormális eszköz. Tettem be tisztasági betétet is, ott csak pecsételő verzés van egyenlőre.
Nem vagyok már gyerek, viszonr ebbe az egészbe még nem vagyok túl tapasztalt, szóval várom tapasztalt nő társaim válaszát inkább. Lehet buta kérdés, de ugye nem létezik, h odabennt elvérzek kb?! Mert az is elég fura számomra, h hálisten nem ömlik úgy belőlem a vér mintha menstruálnék, viszont mikor elmegyek wcre és pisilek kb ugy jön a vér belőlem nyomásra mint a vizelet. Ugyh kicsit aggodom, hogy vajon ez normális e?!
Idiota leveleket és oltogatásokat nem kérek. Normális felnőttek válaszoljanak.
Tyű... Na jó holnap elmegyek orvoshoz. Vagy amikorra kapok időpontot az orvoshoz. Vagy keresek egy magánrendelést akár.
Köszönöm az elmagyarázást. Igazad van, bár én úgy voltam vele, h ha az embernek befér 2-3 újja, akkor ez is végülis beférhet. Bár azbis igaz, h sokkal nehezebb izgalomba jönni, meg teljesen más, hisz senki nem nyalogatja közbe a nyakam-pedig az az egyik kedvencem, :D-és társai.. hat igen. Más hús vér emberrel. De nagyon érdekelt milyen így. :D de szándékosan nem akartam magamnak fájdalmat okozni, attól én is tartottam mennyire fog fájni, illetve elsőre nem is ment be, pedig használtam sikositott, meg nyilván kényeztettem is magam felhelyezés vagy probalkozas előtt, de nem ment fel, és ezt pl nem is értettem, h a hüvelyi ultrahang, h megy fel rögtön, ez meg miért nem?! :D de elképzekhető vgy szerintem annak kisebb lehet a feje. Mindem esetre ponr a hüvelyinél mondta a nőgyógyász, h szerinte biztos nem vgyk szűz. Ezt azert mondta, mert, h siman felment az ultrahang...
Aki esetleg ugyanígy járna mint én, az én helyzetembe hálisten elmúlt a vérzés, már hajnalba sem véreztem. :) Illetve még annyit szeretnék elmondani, h mivel én nem az a típus vagyok, aki fűvel fával érzelementesen letudna feküdni bárkivel, de közbe felnőtt ember, emberke vagyunk, mindenkinek vannak vágyai, ezért is, illetve kivámcsiságból is szereztem be egy vibrátort ami rezgés nélkül is tökéletes örömszerzést tud okozni, ha az ember eltud jutni odáig, h kellően nedves és izgalomba tud jönni.
Pozitiv hatásnak gondolom a maszturbálást azért is, mert az ember tökéletessn megismeri saját testét, tudja mi jó, mi nem, így késöbbiekben a partnerének is letudja kommunikálni, illetve nagyon fontosnak tartom, h legyen testudata az embernek. Én örülök, h ismerem nagyrészt a testem. Szerintem ez jó dolog. Bár igazából senkinek se kellene magyarázattal szolgálnom, miért vettem. Sokan vesznek, különböző okokból :)! És csak remélem, h a maszturbálás sem lesz ennyire tabu téma, mint amennyire most az a világban. :) Szép napot mindenkinek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!