Le fog cseszni a nőgyógyász, ha kiderül, hogy már régóta nem voltam vizsgálaton?
A húszas éveimben még nemigem foglalkoztam ilyesmikkel, kerültem az orvosokat, úgy voltam vele, hogy amíg nincs baj, addig biztosan nem megyek. Túllépve a harmnincon azonban benőtt a fejem lágya, és már belátom, hogy az én érdekem, hogy részt vegyek a szűrővizsgálatokon.
Hamarosan készülök nőgyógyászhoz menni, viszont nagyon félek attól, hogy alaposan letol, amint kiderül, hogy hosszú évek óta nem voltam vizsgálatom. Most sincs semmilyen panaszom, csak szereteném megnézetni, hogy minden rendben van-e.
Akinél régen voltam az már nem rendel, szóval ismeretlen orvoshoz megyek. Nektek mik a tapasztalataitok, leszidott a nőgyógyász, amiért nem jártatok rendszeresen szűrésre?
Teljesen felesleges cifrázni; eddig nem mentél, most mész, ennyi. Egy fizetős szolgáltatást veszel igénybe.
A betegéletútba egyébként belekerül a magánorvosi látogatás is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!