Stodette fogamzásgátló mellékhatásai?
Figyelt kérdés
Most írták fel ezt a gyógyszert és a doki azt mondta, hogy a menzesz első napján kezdjem szedni.Megjött, el is kezdtem szedni és másnapra elmúlt.Normális ez?Ráadásul azt írta a tájékoztató, hogy már az első naptól véd(a doki is ezt mondta).Van okom aggódni?Vagy ha beszedem az első 21 darabot akkor megjön normálisan és visszaáll minden a régi kerékvágásba?2010. aug. 26. 18:34
1/3 anonim válasza:
ha szeded a foggátlót, akkor az nem a normális kerékvágás.
szedd végig ezt a 21-et, inkább használjatok mellé még vmit, pl gumi...
ha megjött a köztes időszakban, majd újra elkezded és nem észlelsz semmi különöset (pl. pecsételő vérzés), na akkor lehet szeretkezni tényleg "csak úgy"...
egyébként ilyen előfordul.
nekem pl. a novynette-től az első 21 napon végig megvolt a menzeszem, kiderült, hogy nem volt jó az a fog.gátló nekem...
2/3 anonim válasza:
Hosszútávon gyerek és vagy gombás nyavaják.
3/3 A kérdező kommentje:
Ez most komoly?:O
2010. aug. 29. 17:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!