Az mennyire "törvényszerű" hogy peteérés után 14 nappal jön meg a menstruáció?
Figyelt kérdés
Olvasgattam és ezt találtam, hogy ovuláció után 14. nap jön meg a menstruáció. Próbálom figyelni hogy mikor milyen "tüneteim" vannak a pete~rés során. Így csak ha mejön lényegében akkor tudnék vissza számolni hogy mikor lehetett a peteérésem és nagyjából vissza emlékezni a tünetekre2021. jún. 30. 09:30
1/4 anonim válasza:
Hát ideális esetben így van, de nem teljesen törvényszerű. Nekem pl az ovu után 14. nap jön meg mindig, de az változó, hogy mikor van az ovu.
Lehet rövidebb vagy akár hosszabb is, akkor probléma ha kevesebb, mint 10 nap.
Szerintem egy hónapot érdemes lh tesztelni és tüneteket figyelni, akkor nagyjából be fogod tudni saccolni, hogy hány nap, mert ez nem nagyon változik.
2/4 anonim válasza:
Keveseknek tankönyvi a ciklusa. 12-16 nap a luteázis fázis.
3/4 anonim válasza:
Teljesen.
Nem kell hozza 28 nap se, mert ehhez meg erik, nem az elotte levőhoz
4/4 anonim válasza:
Érdemes egy applikációban vezetni, hogy milyen tüneteid vannak, így vissza tudsz következtetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!