Mi lehet a baj?
Már egy ideje küszködök hüvelyi folyással és kellemetlen szagokkal.
Voltam nőgyógyásznál, felírt hüvelykúpot elhasználtam 1 napig minden tökéletes volt majd kiújúlt és előjöttek ugyanazok a tünetek (sárgás túros néha zöldes darabos folyás, kellemetlen szag. Eltelt 2 hónap. Néha jobb volt a helyzet, néha rosszabb. Visszamentünk az orvoshoz, elküldte tenyészetre a mintát, közbe felírta a betadine kúpot hogy amíg megjön az eredmény használjam. Elhasználtam 3at, megjött az eredmény és nem mutattak ki semmilyen fertőzést. Elhasználtam a maradék betadine kúpot, most használom a hüvelyflóra helyreállítot, azt vettem észre hogy a tünetek nagyrésze elmúlt, most fehér túros szerű kevés folyást vélek felfedezni, a szagot nem tudom mert közben covidos is lettem és azóta nem érzek szagokat.
Most ott tartok, hogy ha elhasználom a hüvelyflóra helyreállítót (1db) van és nem szűnik meg a folyás nem tudom mit csináljak.
Lehet ki kéne mosni minden fehérneműt magas hőfokon, újra betadine kúra és hüvelyflóra helyreállító? Tanácstalan vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!