Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Augusztus végén pont akkor...

Augusztus végén pont akkor jön meg a menzeszem, amikor strandos családi nyaralásra megyünk. Ki hogy oldja meg, ha így jár?

Figyelt kérdés

Van intim kelyhem, de csak alváskor használtam eddig. Próbáljam azzal?

Fogamzásgátlót nem szedek, azzal lehetne tolni.

Gyermekeinkel leszünk, elég szerencsétlenül jönne ki ha miattam nem tudna vízbe menni az 5 éves. A 8 évessel az apja jól elvan.

Annyira pech. 😭

Még a covis x+n hullám is keresztülhúzhatja..

2021. jún. 24. 09:27
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Nekem is Mermaid, de állandóan középmagas méhszájjal. Farkincát, ha levágod? (Bár létezik belőle alacsony msz-hoz való típus is.)
2021. jún. 25. 15:46
 12/12 anonim ***** válasza:
Nekem volt anno, hogy Apuval és Bátyussal mentem Görögországba busszal. Odafelé a buszon jött meg. Egy szobában laktunk, én aludtam a pótágyon, ami kényelmetlenebb de hát én voltam a legfiatalabb és lány. Nem tudtam fürdeni 5 napig, mert betétes vagyok. Első 2 nap görcsöltem(gyógyszert nem kaptam tőlük soha). Mikor strandoltak, kinn kellett ülnöm velük a parton, Ők persze fürödtek. Aztán második nap reggel Apu kitalálta hogy kiránduljunk. Na az is egy kínlódás volt hasgörccsel, de kibírtam. Mindig mennem kellett velük mindenhova, mert mint kislànyt nem hagytak egyedül a szálláson.
jún. 21. 05:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!