Ki milyen fogamzásgátlót ajánl?
Figyelt kérdés
Fogamzásgátlót írt fel a nőgyógyászom, de régen nem ezt szedtem és félek tőle.
Ki mit szed és mit ajánlana?
2021. jún. 23. 15:35
1/10 anonim válasza:
2013 óta Yasminelle-t szedek, semmilyen mellékhatását nem tapasztaltam. Teljesen meg vagyok vele elégedve.
2/10 anonim válasza:
Ditinell, a legkisebb hormontartalmú a piacon. De nekem túl gyenge, pedig én alacsony, vékony vagyok.
3/10 anonim válasza:
Ez nem ajánlás kérdése, ha leírod mit írt fel, lehet 10/9-nek megfelel, 1-nek meg nem jó. Szedd, amit az orvos javasolt, ha nem felel meg, az 3 hónap alatt kiderül.
4/10 anonim válasza:
Nekem nuvaring. Sokkal könnyebb volt kezelnem, nem felejtettem el és nem volt mellékhatása. Én pl. Yasminelletől falnak mentem. 0 lett a libidóm és konkrétan közöltem a pasimmal, hogy hozzám ne nyúljon. Szóval kinek mi jön be.
5/10 anonim válasza:
Yasminellt szedtem kb egy évig, 10kg jött fel rám majdnem, depresszív is lettem a fog gátló miatt.:( azóta is próbálom a kilókat leadni.
7/10 A kérdező kommentje:
Belara írta fel az orvosnő
Csak olyan nem jó dolgokat olvastam róla
Anno kB 7-9 éve ezelőtt LINDYNETTE 20 szedtem azzal megvoltam elégedve.
Ettől a Belaratól meg annyira félek
2021. jún. 23. 21:05
8/10 anonim válasza:
Mindegy ki mit szet, és gyogyszer szedés nem ajánlás alapján megy.
9/10 anonim válasza:
Belaratol 15 kg-t felszedtem es depresszios lettem. A libidom lecsokkent nullara.
10/10 anonim válasza:
Érdekes...olyan kérdés soha nincs, hogy ki milyen szív ritmus zavar gyógyszert javasol...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!