Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mit tegyek, hogy megjöjjön a...

Mit tegyek, hogy megjöjjön a menstruációm?

Figyelt kérdés

Negyedik napja késik. Hétvégén olyan programom lenne, hogy addigra szeretnék túlleni rajta, de nyilván pont most nem jön meg időben... Tudom, az is közrejátszhat ebben, hogy idegeskedek azon, hogy jöjjön meg végre. 🙈

Tudtok esetleg házi módszereket, amik alkalmazásával elérhetném, hogy mihamarabb megjöjjön?

2021. jún. 22. 15:28
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Sportolj sokat, hatha az beinditja, de ez se tuti recept. Vagy mukodik, vagy nem.
2021. jún. 22. 15:32
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Valahol olvastam, hogy bizonyos mozdulatok beindíthatják, guglizz rá (ilyen csípőlengetéses)

Illetve megpróbálhatod agykontrollal is beindítani - konkrétan "parancsold meg", hogy induljon be. Nincs rá sok esély, de végülis az agyból megy a parancs a menstruációhoz (pedig nem is tudsz róla), hátha sikerül.

2021. jún. 22. 15:34
 3/9 anonim ***** válasza:
54%
Szex.
2021. jún. 22. 15:35
 4/9 anonim ***** válasza:
37%
mechanikus módon nem lehet befolyásolni...
2021. jún. 22. 15:37
 5/9 anonim ***** válasza:
42%
Igen a sex tényleg "beinditja"
2021. jún. 22. 15:45
 6/9 anonim ***** válasza:
53%
Ahogy a 3as és az 5ös írja. Nekem már többször is segített.
2021. jún. 22. 15:49
 7/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Nem tudom, hogy az Aviva-tornának köszönhető-e, de sikerrel jártam. :)
2021. jún. 22. 22:44
 8/9 anonim ***** válasza:
69%
Csak roviden: vörösbor, futás és sex. Igen, a sex tényleg beinditja.
2021. jún. 22. 23:53
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Ha van masszőr ismerősöd: has masszázs

A lényeg, hogy szakképzett szakember(Gyógymasszőr) csinálja, mert alapból orvosi utasítás alapján végezhető masszázs fajta, de segít

2021. jún. 23. 11:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!