Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Milyen tünetek vannak 40 felett?

Milyen tünetek vannak 40 felett?

Figyelt kérdés
Elmúltam már 40 éves és észre vettem hogy egyre jobban bőr problémás leszek. Viszket a fejbőrőm pedig nem korpás. Van egy, két pont ahol el kezd viszketni és kivakarom akkor pici seb lesz ott. Van mikor a bőröm elkezd viszketni minden ok nélkül de semmi nincs ott. Zsíros bőröm van már gyerek köröm óta. Nem is száraz. Mielőtt megjonne a menszeszem ez az egész felerősödik. És még hozzá jön a pattanás amik utána sebek lesznek. Van valaki aki még van igy? Lehet ez már a változó kor és attól változik igy meg a bőr?
2021. jún. 21. 20:14
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Ennek semmi köze a korodhoz meg a változókorhoz!

Menj el orvoshoz, mert valószínüleg valami bőrfertözésed van.

2021. jún. 21. 20:18
 2/3 A kérdező kommentje:
Dehogy nincs köze a változó korhoz. Nyugi én pont igy vagyok. A fej bőrőmre használtam egy, hónapig heti 2x ahogy a beteg tájékoztatón van Nizoral sampont. Használt is meg nem is. Aztán a melegtől kiütések lesznek rajtam ha ki izzadok a ruha alatt. A bőrőm olyan zsíros ébredés után mintha egész éjjel kentem volna. De egesz nap olyan szinte. De nekem világ életembe zsíros volt. Pattanás is jön ki rajtam hol itt hol ott. És igen ez a havi környéken fel erősödik mint nálad. És észre vettem hogy ez 40 felett változott meg jobban. Azt hittem ezzel csak én vagyok igy de akkor megnyugodtam. 😂
2021. aug. 3. 13:06
 3/3 anonim ***** válasza:
Kérdezö, te magaddal beszélgetsz????
2021. aug. 3. 14:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!