Lehetek terhes?
Megszakítással voltunk együtt a barátommal május 29én. Május 30án bevettem egy 120 órásat. A menstruacióm késik már 5 napja, 37 ciklus napnál tartok már. Tegnap egy csepp barnás folt volt a bugyimon, ma már élénk rózsaszínes, szintén egy csepp. Sosem történt még ilyen. Ma csináltam egy tesztet délutáni vizeletből, negatív lett.
Történt már hasonló valakivel?
Vettem már be tablettát korábban is, sosem történt még ilyen, mindig rendesen megjött. Lehet baj ?
Nem hiszem.
De azért csinálj még tesztet.
És ha nagyon nem akarsz gyereket, ne bízd arra hogy "időbe kiveszi".
A tabletta azert ossze tudja kavarni a ciklusodat. Az, hogy elozoleg nem tortent ilyen, nem jelent semmit. A teszt negativ, nem vagy terhes, ennyi kesesnel mar kimutatna egyebkent.
Ha nem akartok gyereket, akkor konyorgom vedekezzetek normalisan. Ez nem cukorka.
45 éves vagyok, mindig óvszerrel védekeztem. Soha nem vettem be esemény utáni tablettát, mert mindig működött az az egyszerű dolog, 30 év szex után.
Nem vagy terhes, de ekkora hormon dózis több havi problémát okozhat.
Onnan hogy megjon a menstruaciod.. es negativ lesz a teszt..
Teherbeeseskor is verezhetsz de az kevesebb lesz mint a menstruacio, rovidebb ideig tart, de ugyanugy gorcsolsz. Szoval csak a teszt utan mehetsz biztosra. De azt se tul koran csinald meg, mert akkor negativ lesz akkor is ha terhes vagy. Ha mondjuk 12-18ig kene meglennie (csak pelda) akkor olyan 20a korul mar tuti kimutatja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!