Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mi a véleményetek dr. Rucz...

Mi a véleményetek dr. Rucz Árpád nőgyógyászról?

Figyelt kérdés

Jó és rossz tapasztalatok is egyaránt érdekelnek.

Köszönöm a segítségeteket.

#nőgyógyász #dr.Rucz Árpád
2021. jún. 21. 19:12
 1/3 anonim ***** válasza:

Engem is érdekelne.

Hamarosan műteni fog.

2021. jún. 30. 16:16
 2/3 anonim ***** válasza:

Nem tudom aktuális-e még.

Csakis jókat tudok mondani.

Gyakorlatilag ismeretlenül kerestem fel pár hónapja, korábban nem voltam a betege.

Korrekt volt, és mindenben cáfolta azt, amivel a korábbi orvosom riogatott.

A laparoszkóppal úgy bánik, mint más a késsel-villával, benne van a tudás, és a rutin is.

Pár napja műtött meg, korrekt ember, elmondja amit kell, válaszol arra, amit tudni szeretnél.

Még lábadozom, de eddig jól a tapasztalataim.

Remélem így is marad.

:)

Csak magánintézményben érhető egyébként el, ami persze nem olcsó, de nekem a méhem bánta volna, ha máshova megyek.

És ha más orvosra hallgatok, akkor később már 5 millióért sem kapnám vissza a méhem.

Mérlegelni kell, de szerintem megéri.

2021. júl. 21. 20:12
 3/3 anonim válasza:
Hátha valakinek még segít. Flegma,unott,kioktató. 5 perc és kidob,mondjuk nekem semmi kérdésem nem volt. Alig vártam,hogy becsukjam az ajtót és vissza se nézzek. Tritonlife kórház volt. Bármelyik TB szakrendelésen nagyobb figyelmet,empátiát kaptam.Végül egy másik magándokit kerestem fel a műtét miatt.
2022. okt. 13. 17:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!