Hova kell kenni a Hüvelygomba elleni canesten-krémet?
Hogy milyen fertőzésed van, azt ne tippelgesd, azt még maga az orvos sem "tippeli", hanem kenetet vesz és laborba küldi, márpedig jobban ért hozzá, mint te...
Amúgy én is használtam már Canestent, én a biztonság kedvéért az egész lenti részt bekentem vele, biztos átmentek a bacik máshova is, attól, h csak a hüvelynél viszket...
De menj orvoshoz inkább, ha nem múlik el a viszketés!
Semmiképpen se BE,csakis kívülre,a viszkető területre (gombás fertőzés esetén a kisajkak)!
De a viszketés nem feltétlenül jelent gombás fertőzést(ahhoz társul hüvelyi viszketés/fájdalom és túrószerű sűrű folyás is),és ha fölöslegesen használod a Canesten-t,többet árthatsz vele,mint használsz,mert kiirtja a bőrön és a nyálkahártyán található természetes baktériumflórát.Úgyhogy csak óvatosan!
"...de ha még 2 hétig ilyen lesz, akkor viszont bekenem..."
Kedves Kérdező! Miért jó két hétig szenvedni, utána pedig otthon kenceficézni ahelyett, hogy nőgyógyászhoz mennél és megfelelő kezeléssel néhány nap alatt meggyógyulnál? Hidd el, az orvos nem mumus, sokat tanult azért, hogy neked (is) segítsen, ha baj van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!