Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mit csináljak hogy ne fájjon...

Mit csináljak hogy ne fájjon ennyire a hasam? És bunkóság ha feküdnék a szobában a barátom szülinapi buliján?

Figyelt kérdés

Holnap lesz 25 éves és megbeszéltük hogy bulizni fogunk a barátainkkal, szülei is jönnek de ők csak 1 órára.

Nekem megjött és nagyon fáj a hasam, álmos vagyok rosszul vagyok, nincs jó kedvem nem akarom ezt az egészet. Én hiába próbálok ilyenkor takarítani is olyan érzésem lesz hogy mindjárt elajulok. Csak az jó ha fekszem és nem mozdulok meg.

Nem tudom miért fáj ennyire pont most, valamikor csak egy kicsit fáj és ha veszek be gyógyszert el is múlik. Amikor nagyon fáj hiába veszek be gyógyszert nem használ és 3-4 napig fáj. Orvosnak már mondtam ezt megvizsgált és fogamzásgátlót írt fel de én nekem az nem kell.

2021. jún. 17. 22:37
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
44%
Na jah, csak lehet hogy annak a valakinek nincsen ilyen mértékű problémája vele. Van akinek 8 nap erős vérzés brutális hasfájással, van aki meg könnyedén átesik rajta 4 nap alatt. Na ez a nem mindegy. De gondolom, neked az utóbbi lehet, vagy ffi vagy, ha ilyen jókat írsz :)
2021. jún. 22. 18:34
 12/13 anonim ***** válasza:

"Na jah, csak lehet hogy annak a valakinek nincsen ilyen mértékű problémája vele."

honnan tudod? ha tíz nő hivatalos a bulira, kettőnek rendszeresen nagyon fáj, legalább másik kettő-három úgy van vele, mint a kérdező, hogy valamikor csak egy kicsit, máskor viszont nagyon. melyikükhöz fogod igazítani a bulit? komolyan kérdem.

2021. jún. 22. 23:11
 13/13 anonim ***** válasza:
"LEHET"
2021. jún. 22. 23:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!