Mire utalhat ez? (Mellprobélma)
Már elég régóta észrevettem, hogy a jobb mellem nagyobb a balnál. Ezzel nem is lenne akkora probléma, ha nem fájna. Ha hasra fekszem kénytelen vagyok úgy elhelyeszkedni, hogy csak a bal mellem legyen a talajon, mivel a jobb nagyon fáj. Mi lehet ennek az oka? Ki kéne vizsgáltatnom?
(Nem tudom ez mennyire tartozik ide, de eléggé látszanak az erek a mellemen és a jobb mellbimbóm is láthatóan nagyobb a balnál.)
Előre is köszönöm a válaszokat!
17 L
Allandoan faj?
Nagyobb a mellem, hason nem is tudok aludni csak ugy, mert ugy faj, muszaj, hogy parnat rakjak oda.
Ciklusodban hol tartasz? Mensi elotti 1 hetben nekem is szokott fajni, hol az egyik, hol a masik,hol mindketto. Az en mellem is eres, egyik picit nagyobb, mint a masik, a mellbimboim se egyformak, tehat alapvetoen ez normalis, de ha tenyleg ejjel-nappal faj, az nyilvan nem.
#1 Nem fáj állandóan, csak akkor mikor fekszem. Mensim előtt 1,5 héttel vagyok, de folytonosan fáj már pár hónapja a mellem, ezért nem hinném, hogy csak ekkor jönne elő.
#2 Nem
Nem, nem nem. Kepet nem csatolunk, nehogy bedolj az ilyeneknek kerdezo :)
Foleg az erek miatt nem kell, mivel pont az rohadtul normalis es gyakori is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!